2013. február 2., szombat

Dolgok

Az utóbbi időben a szokásosnál több dolgot csináltunk, mivel mindkettőnknek véget ért a vizsgaidőszak (ami nem erre a blogra tartozik, ezért nem is írok róla semmit), szóval elkezdhettük a készülődést.
Az OTP-ben voltunk a közös számlához online fiókot regisztrálni, amiből a végén az lett, hogy számlacsomagot váltottunk ami jobban megfelelt az igényeinknek (az ügyintéző szerint a lehető legrosszabbat választottuk elsőre), ami alatt kisült, hogy az ügyintéző én leszek a családban, mert V csak megszeppenve ült mellettem miközben a nő magyarázott, utólag mesélve, hogy annyit hallott az egészből: "Bla-bla-bla számlacsomag bla-bla-bla megtakarítás bla-bla-bla mikor lesz vége?"
Ezen felül még intéztünk magándolgokat amik szintén nem ide tartoznak, jövőhéten V elviszi a szervízbe a laptopom, aztán az ottani árajánlat alapján eldöntöm, hogy megéri-e megjavíttatni.
A mai nap folyamán néhány dolog kikerült a jövendőbeli lakásunkból, szétszedtük az ágyunkat (azt nem visszük magunkkal), és áthoztuk helyette a kinyitható kanapét, ami viszont velünk jön, de a parkettázás miatt mindennek ki kell kerülni egyelőre a lakásból.
(V majd tölt fel képet a cipelésről, mert ő a korlátozott karbeli izommennyisége miatt, csak nézni tudta, és fotózni)
Délután megyünk IKEA-ba venni irattartót, polcot, esetleg hangfalat a PC-hez. (A mostaninál rosszabb nem lehet, Media-ban vettük leértékelve, 2000-ért)
Hamarosan elkezdünk parkettázni (bár azt lehet az após csinálja majd), azt ha mi csináljuk majd dokumentáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése