2013. január 16., szerda

Helló Világ,
itt D és V.

Röviden rólunk: fiatal pár kézenfogva vág neki az igazi közös életnek, vagyis először csak romantikus filmünk első öt percének, amikor én kertésznadrágban, Uracskám meg kockás ingben, kacagva és festékes nózival festegetünk egy falat pirosra, és aztán lerogyunk és csókolózunk a dobozok között. Utána jön a java, vagyis amikor számlákat fizetünk, magunkra főzünk és olyan kemény döntéseket kell hoznunk, mint melyik mosóport vegyük vagy szükségünk van-e konyhai papírtörlőre.

D képviseli a férfiszekciót, 24 éves programozó/tanuló/kezdő ezermester, aki kevéske szabadidejében (amit nem rabolok el tőle) az xbox játékoknak és a hobbielektronikának él. Sok mindenhez ért, és amihez nem, abból rövid idő alatt kiképzi magát, úgyhogy a legváltozatosabb témákban várhatóak tőle a posztok.

Én pedig V lennék, 20 éves egyetemista, mindenféle káros szokástól és életben hasznos tudástól mentes kislány, akinek ideje felnőni, saját háztartást növeszteni, azt uralni és igazi Jiddische Mamévá válni. Erről az útról fogok közvetíteni, egyszerű receptek, lakáscsinosítás, takarítás, bevásárlás, egyéb tippek képében.

Úgyhogy ezennel a blogot megnyitom, elvágom a képzeletbeli szalagot, hozzávágok egy képzeletbeli pezsgőt, estébéestébé. Én grafomániás vagyok, D pedig tevékeny, úgyhogy hamarosan jelentkezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése