2013. január 27., vasárnap

Új szerzemények

Ma V-vel voltunk az OBI-ban nézelődni. Úgy indult az egész, hogy menjünk vegyünk kaját elfogyott az olcsó virsli. De hát ha már ott vagyunk nézzünk be az OBI-ba, és vegyünk egy spatulát jelezve, hogy elkezdődik a költözés (az első bútorok már eltűntek a jövőbeni lakásból).
Bementünk, V-t elküldtem a növényrészlegbe, mert kényelmetlenül érzi magát szerszámok közelében, és mire visszaért onnan, sikerült is eljutni a spatulákig. Ott aztán kiválasztottam magamnak, hogy én mivel akarok dolgozni ("Ezt ne, ennek borzalmas a fogása!"), de ha már egyet vettünk, naivan, hogy segíteni fog majd, és nem mereng a sarokban a régi időkről ábrándozva, felvetettem, hogy vegyünk neki is. Neki persze a rossz fogású kellett (őt nem érdekli, ez a legolcsóbb)(Így legalább nem érzek lelkiismeret-furdalást, hogy egy csúcsszuper spaklival a kezemben merengek a szoba sarkában a régi időkről ábrándozva - V).
Na ezután indult be az egész. A sorból kifelé a kesztyűk mellett mentünk el, ahol vettünk egy-egy fehér pamut kesztyűt a különböző munkálatokhoz, és V felvetette, hogy neki nagyon kell egy kesztyű a mosogatáshoz is, ezért vettünk azt is.



Felmentünk "nézelődni" az emeletre is festékeket, amikor is láttuk, hogy lámpa leárazás van, be is szereztünk egyet (az alábbi képen láthatót):

Ehhez kellett égő is, szóval azt is vettünk hármat (találtunk vöröset, azt csak viccből tettük be a kosárba: kuplerájfény a lakásba :) ), és kiválasztottuk a szoba színét is: Jáde
Végül 5000 Ft-ot költöttünk, pedig úgy mentünk be, hogy csak egy 500 Ft-os spatulát akarunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése